Een unieke edelstenen armband

Een unieke edelstenen armband

mei 27, 2021 0 Door hoekstravanbeek

Wanneer je een edelstenen armband koopt, koop je een armband met een extraatje. Naast dat de armband natuurlijk prachtig is om te zien, hebben de edelstenen ook nog eens een helende werking. Het dragen van een bijzondere diep paarse amethist armband kan er voor zorgen dat je rustiger wordt. En een armband met citrien, een edelsteen met een prachtige goud gele gloed, geeft je juist meer energie en warmte. 

De kracht van edelstenen

Iedere edelsteen heeft een eigen unieke trilling, vaak extra krachtig werkend op bepaalde chakra’s op het lichaam. Zo geeft een rozekwarts je rust en liefde, maar gedragen op het hart zal deze nog beter haar werk doen. Een lapis lazuli met haar prachtige blauwe kleur werkt het beste op je keel chakra en zorgt er voor dat je jezelf terug te vinden en eerlijk te zijn. Kies je voor de prachtige bruine en kalme uitstraling van de tijgeroog edelsteen, dan zit je eigenlijk altijd wel goed. Deze edelsteen beschermt de drager tegen negatieve invloeden van buitenaf en helpt je om minder verlegen te zijn en openlijk te spreken. 

Een enorme keuze

Vaak voel je zelf aan welke edelsteen die dag het beste bij je past, daarom is het fijn dat je vaak een andere mooie edelstenen armband kunt dragen. Een ruime keuze en vaak afwisselende collectie is erg prettig, zo kun je voor iedere dag een andere prachtige armband dragen. Een echte topper die niet aan jouw collectie mag ontbreken is dan toch wel de armband Ibiza, deze boho edelstenen armband is een echte blikvanger op ieder feestje. Alle armbanden hebben hun eigen boho look maar zijn voorzien van verschillende edelstenen uit verre landen. Kies voor ieder festival een andere armband van Ibiza die bij jouw eigen unieke stijl past. De armband maakt jouw outfit helemaal compleet en je hebt gegarandeerd een prachtige statement armband om waar iedereen jaloers op zal zijn.